T3 İnsansız Deniz Aracı Eğitimi

T3 İnsansız Deniz Aracı Eğitimi

T3 İNSANSIZ DENİZ ARACI Eğitimleri Yaz Dönemi Devam Ediyor! 

Milli Teknoloji Hamlesi’ne katkı sunacak genç yetenekleri, atölye eğitimlerimize bekliyoruz.

Teknoloji Atölyeleri'nde gerçekleştirilecek olan T3 İnsansız Deniz Aracı Eğitimleri'ne lise, lise mezun, ön lisans ve lisans seviyesindeki öğrenciler başvurabilmektedir.  

Eğitimlerimiz 5 gün/20 saat sürecektir. İlk 4 gün, teorik eğitimler ve atölye uygulamaları yapılacaktır, 5. gün ise su altı aracımızın yüzdürmesi gerçekleştirilecektir:

Eğitim İçeriği

1. Gün – Genel Bilgilendirme
2. Gün – Mekanik
3. Gün – Elektronik
4. Gün – Yazılım
5. Gün – Yüzdürme

Eğitim Tarihleri

4 - 5 - 6 - 7 - 8  Ağustos
11 - 12 - 13 - 14 - 15 Ağustos

Seanslar

Sabah seansı (09.00 – 13.00),
Öğleden Sonra seansı (14.00 – 18.00)

Eğitim Yeri 

T3 Vakfı Ünalan Merkezi

Eğitime Katılım

Sınıf içi katılım gereklidir. Katılacağını bildirmesine rağmen, derslere gelmeyen katılımcıların, sonraki eğitimlere başvuruları kabul edilmeyebilir. 

Yoklama - Mazeret belirtmek - İzin hakkı  

Her ders yoklama alınır. Devamlılık şartımız bulunmaktadır.

Önceden öngörülebilen durumlar, tıbbi/adli randevular, okul ile ilgili çağrılar, tatil dönüşü, il dışından geliş/gidiş gecikmesi gibi durumlardır. 

Önceden öngörülemeyen durumlar ise her türlü acil durumu kapsar.

Katılımcıların, önceden öngörülebilen durumlar için, dersten önce bildirmek ve belge iletmek koşulu ile, 2 saat gecikme/erken çıkma hakları bulunmaktadır. Bu koşulları sağlayan katılımcı, sertifika almaya hak kazanır.

Katılımcıların, önceden öngörülemeyen durumlar için, mazeretini belgelemesi durumunda ise, öğrenci ile bir telafi ders günü belirlenir. Telafi ders gününü tamamlayan katılımcılara, sertifika verilir.

Not: Ulaşım ve konaklama karşılanmamaktadır. 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc0g9wE9n3DOJI_xoB96eqUdyU8U6cRitqOvFmRZSMYXANQFQ/viewform

-Events-